Jongerencoaches in Losser

De jongerencoaches in de gemeente Losser zijn op een breed terrein actief. De jongerencoaches maken enkele dagen per week gebruik van een Jongerenbus om op verschillende plekken in de gemeente Losser contacten te onderhouden met jongeren. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Ijongerenbusnformatie & advies
  • Hulp bij het organiseren van activiteiten
  • Ondersteuning bij problemen, vragen

Informatie & advies
We hebben over veel onderwerpen informatie. Kijk bij het kopje “ik zoek informatie” op de website van “Jongerensupport Losser” voor alle onderwerpen. Wil jij of je ouders weten waar je hulp kunt krijgen, kijk dan bij het kopje “ik zoek hulp”. Uiteraard kun je over alle onderwerpen op de site met ons in gesprek, en als je wilt ook ondersteuning bij krijgen.

Hulp bij het organiseren van activiteiten
Heb jij een leuk idee? Misschien wel samen met je vrienden? Maar weet je niet precies hoe je het allemaal moet aanpakken? We kunnen je daarbij helpen. Ons team heeft veel ervaring met het organiseren van leuke jongerenactiviteiten. We kunnen je op weg helpen, ondersteunen en in contact brengen met organisaties en mensen om te bereiken wat jij bereiken wilt. Jij houdt zelf de regie en kunt gebruik maken van onze activiteitenexperts.

Ondersteuning bij problemen, vragen
Loopt het thuis, op school of in de buurt niet zo lekker. Wij kunnen jou een tijd lang ondersteunen / coachen om daar de juiste weg in te kiezen en je met tips & trics laten zien hoe je bepaalde dingen misschien anders kunt doen. Ook kun je via de pestk(n)op een melding doen als je ondersteuning voor jezelf of iemand wilt die gepest wordt.

www.jongerensupportlosser.nl
Kantoor: Vlasakker 2, 7582 AS Losser
053-5369406 / 06-41939119
facebook.com/jongerensupportlosser
twitter.com/jongerensuploss

Print Friendly
Delen
    Powered by WordPress | Deze website is gemaakt door Stichting Cluster Webhosting