Consultatiebureau voor Ouderen

Het Consultatiebureau voor Ouderen is bedoeld voor iedereen vanaf ongeveer 65 jaar (AOW-leeftijd) die behoefte heeft aan advies, informatie of ondersteuning op het gebied van gezondheid, welzijn en ouder worden. Hoe ouder u wordt, hoe belangrijker het is om gezond en fit te blijven en die dingen te kunnen blijven doen waar u plezier in heeft.

Informatie

Gezond oud worden willen we allemaal wel, maar dit gaat niet vanzelf en is niet voor iedereen weggelegd. Toch kunnen we er zelf wel wat aan doen. Regelmatig bewegen, gezond eten, matig met alcohol, niet roken en voldoende ontspanning. Bovendien is het goed om te weten welke risico’s we lopen, zoals de kans op hart- en vaatziekten of diabetes.Hierover kunt u zich laten adviseren bij het Consultatiebureau voor Ouderen.Een ervaren verpleegkundige vormt zich door middel van een vragenlijst, testen en een persoonlijk gesprek een beeld van uw gezondheid en geeft op basis daarvan een leefstijladvies op maat.

Consultatiebureau voor Ouderen in de buurt

Er zijn 3 locaties in de gemeente waar het consultatiebureau wordt gehouden en er is één centraal aanspreekpunt voor aanmelding en informatie:

 • Locatie Losser:
  Medisch Spectrum Twente, Lutterstraat 4, Losser
 • Locatie de Lutte:
  Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14, de Lutte
 • Locatie Overdinkel:
  De Driehoek, Hoofdstraat 55, Overdinkel

Aanmelden en informatie

U bent niet verplicht om naar het Consultatiebureau voor Ouderen te gaan. Deelname is vrijwillig.U kunt zich aanmelden bij Angeline Voortman van Stichting Cluster – Welzijn Ouderen. U kunt hier ook terecht voor vragen over het Consultatiebureau voor Ouderen.Adres:   
Stichting Cluster, De Muchte
Vlasakker 2, 7582 AS Losser.
Telefoon:
053 – 5369405
Email:
welzijnouderen@clusterlosser.nlKosten
Het Consultatiebureau voor Ouderen is gratis

 

Het Consultatiebureau voor Ouderen is een initiatief van Carintreggeland, Stichting Cluster, Domijn, Gemeente Losser, Zorggroep Sint Maarten en GGD Regio Twente.

 

Print Friendly
Delen
  Powered by WordPress | Deze website is gemaakt door Stichting Cluster Webhosting