Werken bij Stichting Cluster

Stichting Cluster is een organisatie waar vele mensen in vele functies actief zijn. Van beroepskrachten tot stagiaires, van vakkrachten tot vrijwilligers. Kortom, Stichting Cluster is een organisatie met allerlei interessante functies.

Vrijwilligerswerk
Een onmisbare schakel binnen Stichting Cluster vormen de vele vrijwilligers die er actief zijn. Week in, week uit zijn ze met grote inzet aanwezig om alleen, in werkgroepen of samen met het personeel activiteiten te begeleiden. Alleen op deze wijze is Stichting Cluster in staat om zo’n uitgebreid aanbod samen te stellen.
Voor het komende seizoen zoeken we nog vrijwilligers voor:
– de kinderinstuif Okidoki op woensdagmiddag
– begeleiding zomerspelweek
– eenmalige en vakantie-activiteiten voor kinderen
– de Vrije Tijds Bestedingsclub voor gehandicapten
– jongerenactiviteiten
– bardienst

Hebt u belangstelling, leuke ideeën, wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Kijk ook eens op de website van onze vrijwilligerscentrale.

http://www.clusterlosser.nl/uploads/mast1.jpg

Maatschappelijke stage
Al enkele jaren is Stichting Cluster stageadres voor maatschappelijke stages van leerlingen uit het voortgezet onderwijs. In verschillende vormen en bij verschillende werksoorten kan de maatschappelijke stage worden uitgevoerd. Zie voor actuele vacatures de website TCC-stage»

Beroepsgerichte stage

http://www.clusterlosser.nl/uploads/stage1.jpg

Stichting Cluster is erkent leerbedrijf voor zowel MBO- als HBO- opleidingen. Jaarlijks doen studenten van diverse agogische opleidingen praktijkervaring op in o.a. kinderwerk, jongerenwerk en welzijn ouderen. Studenten van administratieve opleidingen zijn regelmatig actief in de centrale administratie. Stichting Cluster biedt studenten een uitdagende praktijkplek en goede begeleiding. Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Als professional werken bij Stichting Cluster

Naast de inzet van vrijwilligers en stagiaires wordt het werk van Stichting Cluster vooral vormgegeven en uitgevoerd door professionals; sociaal cultureel werkers, beheerders, administratief personeel en vakkrachten voor diverse activiteiten en cursussen.

Hieronder vindt u een overzicht van actuele vacatures. Klik op de betreffende vacature voor meer informatie.

Bestuursfunctie Stichting Fundament

Vacature bij onze partner Bibliotheek Losser

Print Friendly
Delen
    Powered by WordPress | Deze website is gemaakt door Stichting Cluster Webhosting