DINODORP SANTHBERGIUM inschrijving gestart

Vakantiespektakel Stichting Fundament    Nu Opgeven !!!

Opgave: Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli staat er zowel in ‘t Trefhuus als in De Muchte een bus klaar waarin je je aanmelding kunt stoppen. In de week daarna worden alle aanmeldingen verwerkt, waarbij voorrang wordt gegeven aan kinderen die niet op vakantie gaan. leeftijd 5 t/m 12 jaar. Je krijgt thuis bericht of je mee kunt. Kosten €25,00 per kind

DINODORP SANTHBERGIUM Het is het zomer …. in het jaar 15369 voor Christus. Jullie jongens en meisjes zijn de bewoners van dit bos. In de wijde omtrek zijn niet zoveel levende wezens te vinden. Dat komt omdat er aan het begin van dit jaar een grote knal is geweest Wij zijn waarschijnlijk een aantal van de weinige      overlevenden van die knal. Waarschijnlijk zijn er nog een aantal dinosaurussen in dit bos. Een groep archeologen die zich bezig houdt met het inrichten van een museum, heeft jullie hulp nodig. Aan de hand van allerlei opdrachten waarbij vondsten gedaan kunnen worden, opdrachten dus waarbij je dingen kunt vinden voor het museum Als de opdrachten goed gaan kun je dit museum op woensdag ook aan je ouders laten zien. Met een beetje mazzel kun je zelfs zien hoe die geweldige beesten er in het echt uit zien. Op donderdag is er een uitstapje en blijven we met zijn allen slapen. Wil je mee? Geef je dan op voor de spelweek die van       31 juli  tot en met 4 augustus 2017 wordt gehouden.

 

 

 

Print Friendly
Delen

    Powered by WordPress | Deze website is gemaakt door Stichting Cluster Webhosting