Derde internationaal restaurant Hestia in de Muchte

Eind april startte Hestia met het maandelijks organiseren van een Internationaal restaurant: een initiatief dat letterlijk en figuurlijk in goede smaak viel.
Het, inmiddels, derde internationaal restaurant zal plaatsvinden op vrijdag 9 juni a.s. van 12.30 tot ca. 13.30 uur.

Voor de prijs van negen Euro krijgt men een Internationaal (driegangen) verrassingsmenu aangeboden. Kenmerk van het deze restaurantactiviteit is dat hier de ontmoeting met elkaar en elkaars cultuur centraal staan: de vrouwen die koken schuiven ook aan bij het eten.
De vrouwen van Hestia kijken met volle tevredenheid terug op de eerste twee bijeenkomsten en de verwachting is dat het maximumaantal deelnemers deze keer al gehaald gaat worden.

Onder de noemer van Internationale Ontmoetingsactiviteit Hestia komen op initiatief van Stichting Fundament sinds een aantal weken op vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur een aantal enthousiaste vrouwen van verschillende nationaliteiten bijeen in de Muchte. Het doel van deze middagen vormt het stimuleren van integratie van en het leggen van contacten tussen vrouwen van diverse nationaliteiten. Drie vrijdagen in de maand zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten en het internationaal restaurant voor te bereiden. De vierde vrijdag vindt dan het internationaal restaurant plaats.

De activiteit vindt plaats in de Muchte en vol=vol.
Opgave vooraf verplicht en mogelijk tot uiterlijk dinsdag 6 juni bij de administratie van Stichting Fundament in de Muchte, Vlasakker 2 te Losser tel. 053-5369400 email info@stichtingfundament.nl

Print Friendly
Delen

    Powered by WordPress | Deze website is gemaakt door Stichting Cluster Webhosting