Teenage party met Monica Geuze

TAPFweb2

16 september organiseren we een spetterende Teenage Party met o.a. de bekende DJ / Vlogger Monica Geuze!!

Achtergrond:

In het voorjaar hebben een aantal klassen van het Twents Carmel College in Losser leuke activiteiten bedacht voor hun leeftijdgenoten. De ideeën zijn voorgelegd aan een jury bestaande uit leden van de gemeenteraad.

Foto’s kulturhus Overdinkel

kulturhusoverdinkel

Vandaag kregen we een inkijkje in het nieuwe kulturhus in Overdinkel. Hieronder een impressie.

Vakantiespelweek Stichting Cluster Vol!!

tovenaar

Opgeven is niet meer mogelijk. Er doen 100 kinderen mee en er is inmiddels een wachtlijst.

Heb jij zin in en het lef om mee te doen aan een fantastische week vol spanning en avontuur. Lijkt het je wat om spannende, leuke goocheltrucjes te leren, magische toverspreuken te   gebruiken en de kwade tovenaar te verslaan?Geef je dan op voor de spelweek die van 25 tot en met 29 Juli 2016 wordt gehouden. Van Maandag tot en met woensdag worden de kinderen s’morgens om 9:30uur gebracht en ‘s middags om 16:30 weer opgehaald.

Geslaagde startactiviteit voor jonge mantelzorgers

kring 21 mei

Zaterdag 21 mei jl. vond de eerste activiteit plaats van de, door het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Cluster ondersteunde, Werkgroep Jonge Mantelzorgers (JMZ Losser).

Tijdens deze startactiviteit bij Denekamperdijk 59 hebben 14 jonge mantelzorgers kennis gemaakt met elkaar en de werkgroep. De opzet van deze dag; ontspanning, plezier en ‘kind’ kunnen zijn is ruimschoots geslaagd.

Koffietijd

koffietijd

De Sociaal Teams in de gemeente Losser en de Unie van Vrijwilligers starten in Losser, Overdinkel en de Lutte onder de noemer Koffietijd met …..met een nieuwe activiteit. Koffietijd met… is bedoeld  voor mensen met uiteenlopende psychische klachten. De activiteit kenmerkt zich als een ontmoetingsplek waar mensen, vrijblijvend en zonder indicatie, terecht kunnen die bijvoorbeeld ‘gewoon’ even niet lekker in hun vel zitten of zich eenzaam voelen. Naasten (familie, vrienden, collega’s) van mensen met psychische problemen of andere geïnteresseerden die graag wat informatie willen of eens zouden willen praten met een (ervarings)deskundige kunnen ook langskomen.

Powered by WordPress | Deze website is gemaakt door Stichting Cluster Webhosting